Pentru început CONGRATS! Ai ajuns exact unde trebuie, dacă ești în căutarea unei școli de muzică pentru a-ți îmbunătăți performanțele tale muzicale.
Tiririri Music nu doar ca este cea mai cool școală de muzică ever, dar este dotată și cu un studio de înregistrare profesional, pe care îl vom utiliza pe parcursul colaborării noastre.
So, welcome! Așează-te comod și haide să ne cunoaștem mai bine.

De ce Tiririri? Pentru că este locul acela mișto, făurit de Mihai Tiri, băiatul cu dread-uri de la Vocea României, împreună cu Oana Brutaru, finalista din primul sezon Vocea Româninei.
Noi, împreuna cu ceilalți colegi ai nostri, suntem aici pentru tine si te vom ghida la fiecare pas.

Dacă și tu ești o persoană plină de energie și dorință de afirmare în universul muzicii, este timpul sa facem cunoștiință.

Împreună vrem să legăm o prietenie, care să ne inspire, să ne lase să descoperim, să visăm și să șlefuim împreună talentul tău muzical.

Așa că nu-ți fie teamă. La Tiririri eliminăm orice preconcepție legată de vârstă, aptitudini, sau talent. Aici ai șansa de a te dezvolta și a descopri muzica, prin cele mai potrivite metode. Metode care să ți se potrivească perfect.

Mereu facem tot posibilul ca la Tiririri să te simiți în largul tău.

Profesionalismul, metodele noastre pedagogice dar și ușurința prin care ne facem plăcuți, te vor face să nu mai vrei să te desparți de noi.

Lasă muzica să devină vocea sentimentelor tale, prin lecțiile noastre de canto dar și instrument, chitară sau pian, tobe sau vioară. Echipa noastră tânără îți va arăta calea spre adevărata dragoste față de muzică.

Creația este și va fi mereu pe primul loc. Chiar și atunci când toți suntem diferiți, muzica va fi cea care ne va uni.
La Tiririri cream împreună și te ajutăm să-ți îndeplinești visul de a cânta.
Și cum altfel, dacă nu printr-o super conexiune student – profesor și multă energie pozitivă.

Cu ajutorul aparaturii de ultimă generație, a cunoștiințelor tehnice și muzicale îți vom arăta perspectiva fresh a muzicii.

Și ca toată experiența ta muzicală să fie una complexă, la noi ai șansa de a deveni un muzician „cu acte în regulă” beneficiind de studioul nostru de înregistrări.
Astfel, vei putea înregistra cover-uri, sau poate chiar un album propriu, având posibilitatea de a vedea într-un mod unic evoluția ta muzicală.

Tiririri Music este locul unde visele te vor transforma într-un super-muzician. Este șansa ta să experiementezi propria călătorie muzicală, alături de cei mai cool profesori.
Lasă muzica să te transforme în cea mai bună versiune a ta.

Dacă încă eziți, convinge-te singur la o primă întâlnire cu noi, cei de la Tiririri.
Vom avea grijă să nu mai vrei să pleci de la noi niciodată!