Știm că-ți place să cânți. Și mai știm și că poți cânta mult mai bine decât o faci acum. Cum ar fi să renunți la cântatul din duș sau din propria mașină? Credem cu tărie, că atât dușul cât și mașina ta îți vor fi recunoscătoare pentru decizia ta smart, și anume de a alege să iei în sfârșit ore de canto.

Da, exact! Aceasta trebuie să fie și alegerea ta! Iar noi, Tiririri Music, suntem, ca de fiecare dată, alături de tine și în deciziile pe care le iei. Și după cum zice și o vorbă din popor, că niciodată nu-i prea târziu, află că nici pentru a începe orele de canto nu e prea târziu. Cine știe, poate vei ajunge chiar tu viitoare Voce a României.

 

De ce să alegi cursurile de canto de la Tiririri Music?

 

Te întrebi care școală să o alegi pentru noul tău curs de canto? The answer is right here – Tiririri Music!

Cu siguranță vrei să ai și tu cea mai mișto profă de canto. Oana Brutaru, colega noastră, abia așteaptă să descopere noi talente și să te îndrume în lumea fascinantă a muzicii. Oana împreună cu Dora și Marina sunt îndrăgostite de muzică încă de e când erau mici, iar dorința lor de exprimare muzicală a înflorit și mai mult odată cu orele de canto pe care le oferă tuturor elevilor lor.

Fie că ai mai cochetat cu vocea ta sau pur și simplu vrei să dai glas dorinței tale arzătoare din interior, care strigă neîncetat „vreau la canto!”, cursurile de canto de la Tiririri Music sunt alegerea potrivită.

 

Beneficiile cursurilor de canto de la Tiririri Music

 

Atunci când alegi să iei ore de canto este super important să înțelegi cu adevărat ce implică acestea și ce beneficii poți câștiga tu din toată experiența aceasta.

În primul rând, la Tiririri Music vei avea șansa de a înțelege cu adevărat tehnica vocală. Cu ajutorul exercițiilor și al repertoriului potrivit orelor de canto, vei avea șansa de a-ți dezvolta auzul muzical, intonația, respirația, dicția, cât și abilitatea de a deprinde o metodă corectă a tehnicii vocale în muzica canto.

Cursurile de canto de la Tiririri Music sunt precum o călătorie în lumea anatomică, deoarece folosim o tehnică vocală nouă, care se bazează complet pe anatomie.

La cursurile noastre de canto vei avea posibilitatea de a explora orice stil muzical preferi și mai mult, să devii stăpân pe efectele vocale greu accesibile, folosind aceasta tehnică vocală inovativă bazată pe anatomie.

Odată ce vei reuși să stăpânești toate aceste puncte, vocea ta se va transforma într-una plină de culoare și armonie. And guys, știm că o voce odată descoperită, nu va pieri niciodată.

Așa că, nu îți rămâne decât să te descoperi pe tine și să dai frâu liber orelor de canto.

 

Cursul de canto – terapia ta prin muzică

 

Muzica este pentru redescoperire. Mai exact despre redescoperirea ta, ca și ființă creativă, care vrea să se facă auzită în această lume.

Cursurile de canto sunt despre redescoperire și voci făcute auzite. Iar profii de la Tiririri Music asta își doresc – să te ajute să te descoperi pe tine și să-ți faci vocea auzită, prin muzică și inspirație spre ceva măreț.

Știm că nu suntem singurii, dar știm că suntem cei mai buni, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci elevii noștrii, atât din țară cât și din afară (Belgia, Olanda, Franța, SUA), care au reușit să se descopere, să se lase inspirați și șlefuiți de către cei mai cool profi de canto.

Așa că, este timpul și pentru tine să dai glas visului tău, și să începi acum cursul de canto de la Tiririri Music, fie online sau live, în cel mai modern studio dotat cu aparatură de top.