Despre Tiririri Music

mihai tirica

Mihail Tirica

oana brutaru

Oana Brutaru

Tiririri?

Da, Tiri – Riri! E locul ala misto facut de Tiri si Oana Brutaru, Tiri e baiatul cu dread-uri de la Vocea Romaniei si Oana e tipa cu breton din primul sezon Vocea Romaniei…

Cine e Tiri?

Cu peste 18 ani de experienta muzicala, absolvent al UNMB Bucuresti, sectia Compozitie – Jazz – Muzica Usoara si Master in Culturi Muzicale Pop, Tiri vine in intampinarea noastra cu o viziune fresh asupra muzicii dar si cu bagajul de cunostinte pe care ar trebui sa il aiba un mentor adevarat.

Vezi CV

Cine e Oana Brutaru?

Dupa o viata intreaga in domeniul muzicii, de la numeroase festivaluri, la concursuri televizate precum Megastar, la Vocea Romaniei , unde  de la concurent finalist, a cantat cu Loredana ca backing vocals, si in paralel cu o trupa de cover-uri . In 2015 ajunge VOCAL COACH in echipa Loredanei mai multi ani la rand. Dupa ore de experienta in vocal coach-ing si un atestat in Tehnica Vocala, Oana, este, dupa spusele studentilor nostri, “cea mai misto profa de canto”!

Ce scop avem?

Te ajutam sa iti indeplinesti visul de a canta, de a deveni un muzician de la 0!

Ce ne recomanda?

Dragostea pentru muzica, pe care o transformam in realizabil. Venim cu un sunet si o perspectiva fresh in industria muzicala si sustinem calitatea!

Adina Raducan

Adina Răducan este un om minunat, deschisă si sinceră, un om de muzica excepțional, cu un auz perfect și de o eleganță și rafinament cum rar mai vedem în ziua de azi.

Adina Răducan este absolventă a Universității Naționale de Muzică București, secția compoziție-jazz. Printre reușitele sale notabile se numără câștigarea concursului „X Factor România” în 2014 și a unei burse de studii la Berklee College of Music din Boston, SUA.

A început să studieze muzica la vârsta de 4 ani, iar pe lângă canto, Adina cântă la pian, acesta fiind prima ei iubire în materie de muzica, sectie la care a absolvit Liceului de Arte ,,Margareta Sterian‘’ din Buzău. De-a lungul carierei sale, Adina a fost concurentă în sezonul 10 al emisiunii „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a dublat voci pentru desene animate, a colaborat cu regizori precum Octavian Jighirgiu si Ioana Paun, iar in prezent, face parte din grupul vocal a capella „Jazzappella” și colaborează cu artisti precum Horea Brenciu, si alti artistii de pe scena muzicala din Romania.

Camelia Boldea

Hola! Sunt Camelia, o persoana pasionată de muzica, cântăreață, membră într-o trupă de cover-uri și antrenoare vocală, plină de entuziasm. De mică am cochetat cu muzica, iar de când aveam 14 ani, mi-am redescoperit pasiunea pentru cântat și am pornit într-o aventură muzicală plină de realizări.

În 2015, am început să explorez lumea tehnicilor vocale, să experimentez diferite stiluri și să îmi extind gama vocală. A fost o călătorie incredibilă de învățare, în care mi-am perfecționat abilitățile și mi-am depășit limitele.

De cand am descoperit Tehnica Vocală Completă (CVT), o metodă care mi-a făcut cântatul mai ușor și clar, increderea in vocea mea a luat avant.

Sunt încântată să împărtășesc aceste cunoștințe ca și antrenoare vocală, aici la TIRIRIRI Music School, inspirându-i pe alții să cânte cu mai multa încredere și distracție.

Daniela Bazac

Iubesc tot ce are legatura cu arta. Sunt studenta in anul 3, la Universitatea Națională de Muzica din București, secția compozitie muzica usoara.

Cânt de 15 ani, vocal si instrumental, prin mâinile mele au trecut și vioara si flautul, dar inima mea aparține pianului, secție la care am terminat Liceul de Arte “Ionel Perlea” din Slobozia.

Ador să-mi transpun sufletul in piesele pe care le compun, dă-mi un pian, o lumina slaba, o vreme ploaioasa si raman acolo o viață.

Sunt un om implicat și sincer, care pune preț pe libertate si naturalețe. Am facut parte din 4 formații, am participat la festivaluri muzicale din țară și trăiesc pentru energia pe care o primesc din partea publicului. De când am descoperit tehnica CVT sunt mult mai încrezătoare în vocea mea și vreau sa-mi împărtășesc cunostintele cu toti cei care sunt pasionați de muzica.

Catalin Sima

Salut! Mă numesc Cătălin, sunt profesor de chitară și muzician cu experiență de cântat live, pe scene mici și mari, cu diverse grupuri și artiști din toată țara.

Mi-am descoperit pasiunea pentru muzica la vârsta de 14 ani, de atunci și până în ziua de azi, caut să îmi extind vocabularul muzical, și să reușesc să interpretez muzica cu sufletul, și nu doar cu gândul.

Experiența mi-a demonstrat că muzica este un limbaj, care poate fi învățat de oricine, apoi invocat și mulat pe orice situație sau stare, de aceea noi la Tiririri Music incurajam pe oricine isi doreste sa invete sa cante.

Eu vreau să te ajut să construiești puntea care separă trairea ta interioara față de instrument.

Fie ca îți place muzica pop, rock, blues, jazz, indiferent de nivelul la care te afli, și cel la care vrei sa ajungi, vino la lectiile de chitara si o să te ghidez și îndrum în minunatul univers al muzicii.

Daniel Iudean – Tobe

Daniel Iudean – artistul, omul care mereu și-a depășit condiția și a avut ambitia de a fi un artist complex! 🤟🏻

Este profesor de tobe din dorința de a împărtăși pasiunea si knowledge-ul acumulate in mulți ani de studiu si concerte in toată lumea!

Mereu in căutări de cunoștințe și de sine însuși, Daniel este profesorul pe care oricine și l-ar dori. Este unul dintre cei mai buni toboșari din România, a colaborat cu o mulțime de artiști!🥁

Ce ne spune Daniel despre el: ”Am început studiile la Liceul de arta din Targu Mures unde am studiat pianul. 🎹  La 15 ani castig concursul ‘Constantin Silvestri’ si studiez un an la ‘Stewart’s Melville College’ din Edinburgh, Scoția (echivalentul clasei a 11-a). Acolo imi redirecționez atenția de la muzica clasica la cea modernă si iau primele cursuri de tobe cu profesorul de specialitate de acolo.

Din 2011 fac parte din trupa Agurida, trupa care o acompaniază pe Loredana Groza si alaturi de care am avut turnee in toată tara, dar si in străinătate, concertând in New York, Paris, Londra, Montreal, Toronto, Dubai, etc.

In 2018 incepe cariera de profesor de tobe pana in prezent unde este ”Profu de tobe de la Tiririri”.

Vrem sa inovam, sa inspiram si sa descoperim, prin muzica, oameni frumosi.

Compozitor, solist vocal, instrumentist, pedagog cu o experienţă de peste 20 de ani în muzică, Tiri, prin studioul care îi poartă numele, a creat un loc in care oricine isi poate indeplini visul de a canta, de a compune muzica, de a se dezvolta pe plan muzical intr-o maniera aparte, dupa tehnici dedicate fiecarui artist in parte.